maanantai 23. kesäkuuta 2014

Luotsikatu vol 2

Sain juuri kaveriltani Facebookissa viestin koskien Luotsikadun leikkipuistoa ja muistin samalla, että mehän kävimme siellä keväällä katsastamassa uudistetun puiston. Unohdin silloin laittaa uudet kuvat tänne. Tässä siis keväisiä kuvia viiveellä. Eipä sillä, tuolloin huhtikuussa oli ihan yhtä lämmin kuin viime viikkoina... Yhtenä isona parannuksena koko puiston ympäri kulkeva aita.






Uuteen varusteluun kuuluu:

Kuppipyöritin, pienten leppisliukumäki, vieterikeikutin, keinut, isohko kiipeilyteline, pieni laiva, hiekkalaatikko, piknikpöytä ja aidatun alueen ulkopuolella tolppakarusellikieputin ja aidattu pallonpotkimispaikka.

Jos listasta unohtui jotain, kommentoikaa ihmeessä! Muistini on huono ja huomasin, että näistä kuvista puuttuu yksi puiston nurkka kokonaan. Siellä saattaa siis olla vielä jotain!

Uudistus puistossa on ollut hyvä, vaikkakaan ei samaan aikaan tehdyn Thölberginkadun puiston veroinen. Uusi, iso kiipeilyteline oli meidän kolmevuotiaan mieleen, samoin kuin laiva, joka kiinnosti myös pikkuveljeä. Isommille lapsille tämä saattaa olla vähän tylsä puisto, sillä kiipeilyteline ei ole kovin haastava ja muuten laitteet ovat pienemmille.

Arvosana: 3/5


Jos haluat tietää miltä Luotsikadulla näytti ennen remonttia, klikkaa tänne:  Luotsikatu ennen



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti