lauantai 15. syyskuuta 2012

Talvikkipolun leikkialue











Ympäristö: Talvikkipolku on Länsimetsäntieltä erkaneva lyhyt umpikuja, jonka päästä lähtee kävelytie viheralueen läpi. Leikkipuisto on tuon kävelytien alkupäässä, eli viheralueen ympäröimänä. Puiston ympärillä onkin metsää jossa leikkiä. Puiston yhdellä laidalla kulkee oja/puro, jonka yli menee kuvassa oleva kaarisilta. Näin syksyllä ojassa oli vain hieman likaista vettä, mutta voisin arvata, että alkukesästä täällä on paljon hyttysiä.

Laitteet: Isojen ja pienten keinut, kaksi vieterikeikutinta, pienten porkkanaliukumäki, iso kiipeilyteline-liukumäki, munakuppi ja tasapainolevy. Lisäksi luonnonkivistä kehäasetelmia, joissa voi kiipeillä. 

Aikuisille: Penkki keskellä puistoa

Testihenkilön suosikki: Kivikehät, kiipeily

Yleisarvio: Mukava peruspuisto mukavassa ympäristössä. Kiipeilyteline oli isommille lapsille monipuolinen. Voin kuvitella, että täällä leikki leiviää nopeasti ympäröivään metsään. Kivikehät kiva ekstra, mutta hiekkalaatikko olisi kiva. 

Arvosana: 3/5



1 kommentti:

  1. Kävimme tänään Talvikkipolun leikkialueella. Siellä mietin, että täytyisipä ruveta kiertämään kaikkia vastaavia paikkoja kahden testihenkilömme kanssa. Mahtavaa, että olet perustanut tällaisen blogin!

    VastaaPoista