torstai 23. elokuuta 2012

Luotsikadun leikkialue

HUOM!   Luotsikadun puisto on uudistettu. Kuvat uudistuneesta puistosta löydät täältä:














Ympäristö: Lähellä vedenpuhdistuslaitosta, rauhallisten katujen varrella, aitaamaton hyvin varusteltu leikkikenttä. Laitteet ovat vanhoja ja kuluneita, mutta toimivia. Leppoisa merituuli puhaltaa näin kesällä, mutta viileämmillä säillä saattaa viima olla kylmä. Aurinko paistaa esteettä lähes koko päivän.

Laitteet: Pieni ja iso liukumäki, pienet ja isot keinut, hiekkalaatikko, kuuden lapsen keikutin, kaksi vieterikeikutinta ja keinulauta.

Aikuisille: Penkkejä puiston laidoilla

Testihenkilön suosikki: Tavanomaista isompi pienten liukumäki, keikuttimet

Yleisarvio: Mukavan monipuolinen puisto, jollaista en tällä sijainnilla odottanut. Osa laitteista alkaa olla vaihtamisen tai kunnostuksen tarpeessa, mutta toisaalta vanhemmat laitteet tuovat mukavaa vaihtelua muuten melko samalla kaavalla rakennettuihin puistoihin. Kunnolliset keinut tuovat plussaa!

Arvosana:3/5



1 kommentti:

  1. Juttelin Palosaarella asuvan kaverin kanssa Luotsikadun puistosta ja sain hieman ikävää palautetta. Läheisen talon asukkailla kuulemma on tapana käydä merkkailemassa reviiriään leikkipuistossa koirien tavoin ja olla muutenkin hieman kurittomia. Meillä oli omalla käynnillämme hyvä tuuri, mutta ehkäpä yllätyksiin kannattaa tämän puiston kohdalla varautua.

    VastaaPoista